Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Om sexuella övergrepp och traumatisering » Sagobok för sexuellt drabbade barn

Sagobok för sexuellt drabbade barn

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Det har nu, alldeles nyligen kommit ut en sagobok för sexuellt drabbade barn. Boken riktas till barn från 3 års ålder. Boken är dessutom ett bra hjälpmedel för vuxna som vill prata med sina barn om sexuella övergrepp oavsett om barnet har erfarenheter av våld eller ej.

Läs mer om sagoboken "Den dumma hemligheten" av Ann-Christin Stålhammar på sidan: En hjälpande hand

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Baksidans text:

Ann-Christin Stålhammar skrev:Den dumma hemligheten

Fia är en helt vanligt flicka som älskar sin familj. Hon tycker mycket om att leka med sina storasystrar. När de är i skolan leker hon med sin allra bästa vän Lena som bor på samma gata.

I berättelsen blir Fia utsatt för sexuella övergrepp av sin pappa. Fia blir väldigt förvirrad och ledsen. Hon blir så negativt påverkad av övergreppen att hon slutar upp med att leka, matlusten blir påverkad och hon får mardrömmar som stör hennes nattsömn. Hon tar dessutom skulden på sig själv.

Mer information om boken och författaren på hemsidan.

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet