Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Om sexuella övergrepp och traumatisering » Sexuella övergrepp mot barn (flera klipp från urplay)

Sexuella övergrepp mot barn (flera klipp från urplay)

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Daniella Nilervik utsattes för sexuella övergrepp under ungefär ett halvårs tid. Hon var 16 år gammal och den person som utsatte henne var en vän till familjen. Under den föreläsning som ni genom länken kan se så berättar hon om tiden under övergreppen men också om sveket efteråt och hur hon hanterat sina känslor av skam och skuld.

Sexuella övergrepp mot barn (flera klipp från urplay) 555747_270348473075194_1515925420_n

Ni kan se avsnittet genom att trycka på länken här: Att bryta tystnaden - Egna erfarenheter av sexuella övergrepp

OBS - Denna länk är tillgänglig fram tills den 30 juni 2015.

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Föreläsning om ett barns naturliga sexualitet

I den för föreläsningen så får vi lyssna på Åsa Kastbom som är läkare på BUP, Barn- och ungdomspsykiatrin i Linköping. Hon är doktorand, och tittar som forskare både på sexuella övergrepp och på ett barns normala sexualitet. "För att veta vad som är ett sexuellt övergrepp måste man veta vad som är normalt", säger Åsa Kastbom. Hon pratar väldigt begripligt och redogör för skillnaderna mellan barns naturliga undersökning av sin egna sexualitet och stigmat kring sexuella övergrepp.

Ni kan se avsnittet genom att klicka på länken här: Läkare - Om barns naturliga sexualitet

OBS - Avsnittet är tillgängligt att se via länken ovan fram tills den 30 juni 2015.

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Conatus

Conatus
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
Detta verkar mycket intressant, särskilt avsnittet om barns naturliga sexualitet! Det ska jag kolla under morgondagen, när jag ändå är hemma sjuk från skolan! ^^,

Ps.

Tack Admin, för allt informativt som du ger oss tillgång till! Väldigt mycket av det som finns tillgängligt här på sidan, hade jag personligen aldrig kommit över i vanliga fall. Så tack så hemskt mycket för allt du gör och fixar! Sexuella övergrepp mot barn (flera klipp från urplay) 2245441520

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Very Happy heart2 Glad jag blir. Tack så mycket! Och tack själv, fina Conatus. För din insats och deltagande här på sidan. Sexuella övergrepp mot barn (flera klipp från urplay) 1329583951

Föreläsningen om barnets naturliga sexualitet fann i alla fall jag mycket intressant, hoppas att du kommer känna likadant efter att du sett det.


purple55

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet