Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Information om forumet » Att ladda upp sin avatar

Att ladda upp sin avatar

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Att ladda upp sin avatar Empty Att ladda upp sin avatar i tor 9 aug - 2:58

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Du får en automatisk avatar vid registrering. Vill du ha en egen avatar istället för den du delges som nyregistrerad:

I menyn kan du trycka på "Byt Avatar".

Väl där så kan du välja bland avatarerna som finns i vårat avatargalleri,  men om du vill ha en egen kan du ladda upp en bild ifrån din egen dator. 

Det enda du behöver ha i åtanke är att se över hur stor din fil är. Du behöver inte bry dig om hur många pixlar den har i höjd och bredd, detta kommer vårt forum att förminska åt dig. 

Vill du veta hur stor en bild på din dator är? Håll muspekaren över den bild du vill använda och du kommer se en ruta där det står hur stor storleken på bilden är. Storleken får inte vara större än 64Kb. Är den det kommer du få ett felmeddelande och avataren laddas inte upp. Ett annat sätt att kolla hur stor din bild är kan vara att högerklicka på bilden, trycka på Egenskaper i menyn som träder fram. I fönstret du ser efter att ha tryckt på egenskaper kan du se information om filstorleken på din bild. Är den för stor kan du minska den själv eller kanske bara spara den i ett annat filformat (till exempel .jpg).

Krångel? Har ni några frågor, fråga på!


Att ladda upp sin avatar Disney-avatar-26

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet