Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Om sexuella övergrepp och traumatisering » ''Skicka in din historia till sydsvenskan'' - senast 21/11!

''Skicka in din historia till sydsvenskan'' - senast 21/11!

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Viktigt inlägg ur tråden "Kan du tänka dig att gå ut i media?" skrivet av användaren Conatus.


Citering av inlägget för extra belysning:

"Hejsan allihop!

Jag har nu fått mail från reportern på Sydsvenskan som ville göra en artikel om sexuella övergrepp/incest. Hon vill ha vinkeln där fadern inte är förövaren, då detta är "den vanligaste" förövaren, i alla fall enligt media. Är det någon av er här på sidan som skulle vilja skriva ner er historia, någorlunda sammanfattad och bli publicerad i tidningen? Utan namn och utan bild, helt anonymt?

Denna kvinna kommer hem till mig på onsdag 21/11 klockan 10.00, så ni kan isådana fall skriva här på forumet fram till på tisdag, så skriver jag ut hennes mailadress så kan ni bifoga era berättelser till henne.

Om någonting låter oklart, så får ni gärna ställa frågor!

Mvh,"

Ni kan kontakta Conatus genom att svara här i tråden, eller genom att antingen skicka ett PM till henne eller skicka ett mail till hennes adress stigmatiserad@hotmail.com.Senast ändrad av Admin den tis 4 feb - 11:27, ändrad totalt 2 gånger

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Therese_

Therese_
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
I början när du skrev om det Conatus var jag ganska lockad att delta...men jag har börjat fega ur...mitt känns ganska vanligt också, inte att det var en pappa, men äldre man på internet...Och nu är det ju hur som helst för sent..och det är väl lite avsiktligt som jag dragit på det...

Hoppas det går bra när hon kommer hem till dig! Vore kul om du sade till när du vet i vilken tidning (vilken dag) det kommer med...och att det löser sig med fler berättelser, om hon ville ha det.

Ta hand om dig Conatus!

Conatus

Conatus
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
Hej igen! (Detta inlägg kommer jag att posta i alla trådar det berör!)

Jag har nu blivit intervjuad och den kvinnliga reportern var väldigt trevlig, duktig och förstående. Vi pratade om detta forum och om era historier. Hon sa till mig att ni inte behöver skriva vad ni har varit med om, utan att det går lika bra med era tankar om sexuella övergrepp. Varför man väljer att inte berätta, varför man berättat, hur man har fått hjälp, om man inte fått hjälp och liknande. Hon påpekade även att ni kan skriva era rädslor, tex rädslan för att omgivningen inte ska förstå om det tex handlar om barn som förgriper/förgripit sig på barn. Dessa sammanfattningar kan vara ca 10 rader långa och ni kan maila dessa till mig. Inga namn kommer att anges, om ni inte vill ha ett alias. Jag kan bifoga dessa vidare till henne.

Hon ska nu sammanställa materialet hon fick av mig idag och sedan maila mig den färdiga artikeln så att jag kan godkänna/lägga till/ta bort något i innehållet. Jag ser väldigt gärna att ni bidrar med era historier och tankar!

Mvh,

Conatus.

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet