Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Om sexuella övergrepp och traumatisering » Promise not to tell - Om att bryta tystnaden

Promise not to tell - Om att bryta tystnaden

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Tack vare vår fina medlem Conatus så har jag nu två enormt starka och lärorika repotage som rör överlevares berättelser av sexuella övergrepp att dela med mig utav.

I den första får vi möta två systrar på 19 år som tagit det enormt starka steget att gå ut offentligt med sin historia och bryta tystnaden en gång för alla. De utsattes för grova sexuella övergrepp av sina två bröder och sin egen pappa. Deras historia övergår mitt förstånd, hur så mycket ondska kan vara möjlig. Mina tankar går till dem. Jag blev starkt, starkt berörd.I det andra repotaget så får vi möta hela 200 manliga överlevare av sexuella övergrepp. Introsekvensen där de står stadigt och håller upp en varsin bild på sig själva i den ålder de utsattes för sexuella övergrepp rörde mig till tårar. Det gjorde så ont i mig, samtidigt som jag det gjorde mig så ofantligt glad att se. Viktigt att säga är att de vid ett par tillfällen ger detaljrika beskrivningar av övergrepp och jag vill sätta ut en varning - det kan upplevas som starkt triggande för vissa (mig inkluderad).Serien Promise not to tell har även en tredje del. I det klippet intervjuas en kille som knivhögg sin förövare till döds. När han intervjuas i programmet har han precis släppts. Jag länkar även till det klippet som går att nå här.

http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Therese_

Therese_
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
Otroligt berörande...vet inte vad mer jag ska säga...men jag uppskattar att ni länkade till klippen!

Conatus

Conatus
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
Tack för dina fina ord, Admin! Det värmde!

Och det är ju lättare att ta del av all "information" som finns där ute, om vi hjälps åt att hitta den och tipsa varandra. ^^,

Kram!

Loviiie

Loviiie
Nykomling
Nykomling
Otroliga historier! <3Hon som har viljan att flyga utan vingar heart2

Sponsored content


Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet