Överlevare av Sexuella övergrepp

Fri från skuld. Forum och mötesplats för alla som varit utsatta för sexuella övergrepp och trauman som barn och senare i livet. En plats för alla, oberoende stadie i läkningsprocessen. En plats att våga närma sig det svåra och dela erfarenheter.


Du är inte inloggad. Vänligen logga in eller registrera dig

Överlevare av Sexuella övergrepp » Forumet Fri Från Skuld - Öppna rummen » Om sexuella övergrepp och traumatisering » Child of Rage - Hela dokumentären

Child of Rage - Hela dokumentären

Gå ner  Meddelande [Sida 1 av 1]

1Child of Rage - Hela dokumentären Empty Child of Rage - Hela dokumentären i mån 20 aug - 18:15

Admin

Admin
Administratör
Administratör
Child of rage Child of Rage - Hela dokumentären 1412108355

Beth Thomas är
6 och ett halvt år gammal när den inledande intervjun spelas in. I dokumentären berättas historien om hennes bearbetning - en kraftfull berättelse med skrämmande insyn i våldets efterverkningar på ett mycket litet barn.

Vad händer när ett barn berövas kärlek? Vad är konsekvenserna av att ett litet barn blir fysiskt och sexuellt misshandlat? Vad gör en familj som adopterar ett barn, ovetandes om de djupa ärr barnet bär på?

Dokumentären ger en insyn i hur det är att lida av "Reaktiv Attachment Disorder" - en oförmåga att lita på och fästa sig vid andra. Störningen orsakas av allvarlig misshandel eller/och vanvård. Ofta från en mycket späd ålder.

För den som vill läsa mer om RAD (reactiv attachment disorder) kan läsa vidare här: Reaktiv-attachment-disorder - En ny forståelse


http://www.frifranskuld.swedishforum.net

Stor och liten

Stor och liten
Värdefull medlem
Värdefull  medlem
Den har ja sett. Började gråta första gången jag såg den... Crying or Very sad Slutet är så hemskt men hoppfullt. Så de brast för mig där.

Till överst på sidan  Meddelande [Sida 1 av 1]

Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet